Mede-eigenaar Rootz

Sten Wirtz

In een authentiek pand in Roosendaal heeft Hair by Rootz zich gevestigd. Een stijlvolle salon, waar het de klant aan niets ontbreekt. Samen met Anke is eigenaar Sten de drijvende kracht achter Hair by Rootz. Hij leidt een team dat gespecialiseerd is in haar, waaronder hoofdhuidproblematiek, en beauty.

En bij een sfeervol bedrijf hoort een unieke website met alles erop en eraan. Digital Stories ging voor Hair by Rootz aan de slag. Sten vertelt over zijn ervaring en de samenwerking in deze Digital Stories review.

“Veel ondernemers uit Roosendaal
hebben een Digital Stories website.”

Het enthousiasme van eigenaar Sten verraadt meteen hoe erg hij te spreken is over de samenwerking met Digital Stories. Hij begint zijn verhaal: “Er zijn veel bedrijven in Roosendaal met een Digital Stories website. Dat zegt veel over de kwaliteit, die Digital Stories levert. Vanaf het moment dat Nick voor ons is gaan bouwen, konden we rekenen op iemand die onwijs gepassioneerd is en denkt in een totaalconcept. Hij verzorgde voor ons een prachtige, dynamische website, waar beeldmateriaal en vormgeving perfect samensmelten.”

 

Geen trucjes of
gekkigheid

Sten raadt Digital Stories aan iedereen aan. Voor 300% zelfs. Hij raakt niet uitgepraat over de fijne en bijzonder werkwijze van creatief brein Nick: “Wat ik knap vind aan de manier waarop Nick werkt, is dat hij geruisloos is. Hij is integer, zonder gekkigheid en trucjes. Hij komt met veel materiaal en camera’s binnen, zorgt dat het niet in de weg ligt en schiet de mooiste beelden op de juiste momenten. Je hebt bijna niet door dat hij er is – erg prettig, want de salon was gewoon open. Dit maakt ook dat Nick beelden heeft kunnen vangen, die de sfeer in de salon mooi weerspiegelen. Het was relaxt, het kon echt ontstaan. Er werd niets geforceerd. Dat heeft het hele team als prettig ervaren. Sommige meiden vonden het spannend om in beeld te komen, maar dat ebde volledig weg dankzij de rustige en professionele houding van Nick.”

 

Gesterkt door
Digital Stories.

Zo subtiel en op de achtergrond werd er ‘geshoot’ op locatie, zo op de voorgrond staat Digital Stories als het gaat om de website. Sten vervolgt: “Digital Stories is op het gebied van websites echt onderscheidend. Door video te verwerken in onze website is het een website van nu geworden. Er is goed geluisterd naar onze wensen en tegelijkertijd heeft Digital Stories ons gesterkt met tips. Er worden nog steeds handige weetjes en snufjes in ons oor gefluisterd. Dat is typisch Nick, je kunt altijd bij hem terecht. Het was de investering meer dan waard!” Bekijk ons resultaat hier!

Meer Stories.

Contactinformatie