Review Oosterom Keukens

Eigenaar

Hans Oosterom

Bij Oosterom kunnen klanten terecht voor exclusieve maatwerk keukens. De keukens van Oosterom zijn uniek en daar hoort een unieke website bij. Voor Oosterom keukens heeft Digital Stories de website, foto’s, video’s en de huisstijl mogen ontwikkelen en wij vroegen Hans Oosterom naar zijn ervaringen.

Exclusieve maatwerk keukens? Wat doen jullie precies? 

Bij Oosterom zetten wij ons in om de wens van de klant zo goed mogelijk op te volgen waardoor het gebruiksgemak in de keuken optimaal is. Wij maken gebruik van kwalitatieve materialen en apparatuur zodat de klant altijd helemaal tevreden is. Door onze werkwijze kunnen wij ons goed voorbereiden op eventuele ongemakken bij de klant thuis. Wij zijn een klein bedrijf maar wel leverancier van de beste merken zoals Miele, Boretti en Quooker. Bij Oosterom gaan wij altijd voor een 10/10 en dat zie je terug in onze klanttevredenheid. 

 

Digital Stories heeft jullie website ontworpen. Hoe is dat verlopen?

Wij zijn super blij met het eindresultaat. Ik krijg tot op heden complimenten van klanten en websitebezoekers. De opbouw van de tekst, de foto’s en het videomateriaal zorgen ervoor dat de website perfect aansluit op de klantreis. Zelfs de klanten die bijvoorbeeld zelf succesvolle ondernemers zijn geven complimenten over de website. Digital Stories heeft zich ook ontfermt over onze huisstijl. Zo vind je het werk van Digital Stories bijvoorbeeld ook op onze bus. 

 

En wat zijn jouw ervaringen met het maken van video’s en foto’s?

Het maken van de video voor de over ons pagina was nogal spannend. Dat komt vooral omdat ik me niet zo prettig voel achter de camera. Ik klap gewoon dicht als er camera’s op mij gericht staan. Digital Stories probeerde mij gerust te stellen en daardoor is er toch een mooie video ontstaan. Als ik naar de rest van het videomateriaal kijk dan ben ik heel erg tevreden. Digital Stories heeft namelijk ook interviews met tevreden klanten gehouden en die video’s zien er heel natuurlijk uit. De foto’s sluiten perfect aan bij de huisstijl en dat maakt het hele plaatje compleet. 

 

Zou je Digital Stories aan andere ondernemers aanbevelen? 

Wij hebben goede ervaringen met Digital Stories. Het is fijn om met Digital Stories samen te werken omdat het team goed luistert en je hoeft het verloop van het project ook niet constant te controleren. Omdat ze bij Digital Stories heel goed weten wat ze doen, werkt het gewoon. Omdat het hele project zo soepel verliep geef ik Digital Stories ook een 10/10! Zeker een aanrader voor andere ondernemers en mensen die op zoek zijn naar één partner die zowel de foto’s, video’s, website én huisstijl onder handen kan nemen. 

Wil jij ook samenwerken met Digital Stories? Twijfel niet langer en neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer Stories.

Contactinformatie