Makelaar C&R Makelaars

Marrit van Dorst

C&R makelaars is een makelaardij in Roosendaal die voor de verkoop van jouw woning de focus legt op ijzersterke marketing. Dit doen zij door onder andere video’s te laten maken waarin de makelaar een virtuele tour door de woning geeft. Hiermee breken zij met de standaard marketingaanpak van traditionele makelaars. Wij helpen C&R met het maken van aantrekkelijke video’s en vroegen voor deze uitgebreide review naar de ervaringen van Marrit van C&R makelaars met Digital Stories.

Hoe kwam de samenwerking tussen C&R makelaars
en Digital Stories tot stand?

Bij C&R makelaars houden wij ons dagelijks bezig met de verkoop en aankoop van woningen en het uitvoeren van woningtaxaties. Wij onderscheiden ons echter door vooral de focus op het bedenken van slimme marketing strategieën voor de verkoop van vastgoed te leggen. Hier horen video’s in 2022 bij en daarom zijn wij op een gegeven moment begonnen met het maken van woningvideo’s. In het begin deden wij dit zelf, maar door een flinke groei was het niet meer haalbaar om de video’s zelf te maken. Zo zijn wij een samenwerking met Digital Stories aangegaan en dat bevalt heel goed omdat de video’s nu echt veel professioneler zijn.

 

Wat was het oorspronkelijke
vraagstuk voor Digital Stories?

Wij wilden graag de beste woningpresentatie in de regio bieden op een verassende manier. Bij het eerste contact met Digital Stories hebben wij de video’s die wij zelf hebben gemaakt doorgenomen en was er ruimte om te bespreken waar wij tegenaan liepen. Digital Stories heeft onze wensen en voorkeuren vertaald naar prachtige video’s die onze listings van hun beste kant laten zien. Zo wordt er nu bijvoorbeeld ingezoomd op details en lopen de beelden van de rondleidingen vloeiend in elkaar over. De video’s duren ongeveer even lang als onze oude video’s, maar door de verschillende technieken die Digital Stories gebruikt zie je gewoon veel meer van het huis. Dat is precies waar wij naar op zoek waren: professionele video’s die de kijker boeien tot het eind.

 

“Als je zelfs op je vrije zaterdag aan de
slag gaat heb je echt hart voor de zaak.”

De samenwerking met Digital Stories gaat vanzelf. Wij kunnen als het ware een locatie doorgeven en Digital Stories zorgt er vervolgens voor dat er prachtige beelden gemaakt worden. Het is voorgekomen dat wij een video met een tour door een prachtig huis aan het filmen waren op een zeer bewolkte dag. Hierdoor vielen de buiten shots wat tegen omdat het buiten grijs en grauw was. Toen heeft Digital Stories zelf voorgesteld om op de zaterdag na het filmen terug te komen om net wat mooiere beelden te maken van de omgeving, buitenruimtes en gevel van de woning. Als je zelfs op je vrije zaterdag aan de slag gaat om de video nóg beter te maken, dan heb je echt wel hart voor de zaak. En dit zie je terug in de video’s en foto’s die Digital Stories maakt!

 

Zou je Digital Stories aan andere
ondernemers aanbevelen?

Absoluut. Er worden altijd goede afspraken gemaakt over deadlines en Digital Stories kan snel schakelen bij spoedjes. Het eindresultaat is naar tevredenheid en de samenwerking loopt nu al een lange tijd vlekkeloos. Een echte aanrader voor andere ondernemers dus.

Meer Stories.

Contactinformatie