Review Erik van Gelder

Eigenaar 

Erik van Gelder

Het team van Erik van Gelder is elke dag bezig om de wereld een beetje mooier te maken. Met inmiddels vier man sterk houden zij zich elke dag bezig met het ontwerpen en realiseren van high-end tuinen die van alle gewenste elementen en facetten zijn voorzien. Voor Erik van Gelder mochten wij een nieuwe website bouwen. Wij spraken hem over zijn ervaringen tijdens onze samenwerking. 

 

Wil je iets meer vertellen over de tuinen van Erik van Gelder?

Bij Erik van Gelder ontwerpen wij luxe buitenruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met een compleet ontwerp en de realisatie hiervan. Dit doen wij van groot tot klein: van een dakterras in Amsterdam tot een villatuin van 10.000m² of meer. De laatste jaren werken wij ook met 3D-ontwerpen zodat de klant voor de realisatie al een goed beeld kan vormen van het eindresultaat. Om de juiste sfeer bij onze klanten over te kunnen brengen is een goede website nodig.  

 

Wat was het belangrijkste vraagstuk bij het ontwerpen van de nieuwe website?

Wij hebben altijd het belang gezien van een goede website, maar het is nodig om de website regelmatig onder de loep te nemen om deze ook goed te houden. Het was voor ons vooral belangrijk om het bestaande beeldmateriaal als basis te gebruiken. Hiernaast moest de website er ook goed uitzien op mobiele apparaten en tablets. Voor de nieuwe website leek het ons ook mooi om meer video te gebruiken op de website. Digital Stories is in dit geval ook een goede partij om video’s op een mooie manier te integreren. Zo zijn wij aan de praat geraakt over het maken van een nieuwe website.  

 

Hoe verliep de samenwerking tijdens het bouwen van de website?

Ik ben op aanraden van een partner die zijn website ook door Digital Stories heeft laten maken, bij Digital Stories terecht gekomen. Het klikte direct en Digital Stories heeft binnen een redelijk korte tijd een mooi concept neergezet en een plan gemaakt. Ik had hier een heel goed gevoel bij en toen zijn we gewoon begonnen. Met het beeldmateriaal dat al beschikbaar was hebben wij uiteindelijk een website gemaakt die helemaal van deze tijd is en beeldend is. De tuinen en producten die wij leveren brengen wij nu mooi naar voren. De website is ook gebruiksvriendelijker geworden. Dat was voor ons ook erg belangrijk. 

 

Je bent zelf designer. Hoe verliep het creatieve proces tijdens het bouwen van de website? 

Ik moet zeggen dat wij redelijk snel op één lijn zaten. Wij weten zelf heel goed hoe belangrijk verhoudingen en balans zijn, maar het creatieve proces liep erg gesmeerd. Tijdens het bouwen kreeg ik de kans om met Digital Stories te brainstormen over verbeteringen in de website. Uiteindelijk ging het dus meer om het finetunen waardoor de website alleen maar beter is geworden. 

 

Zou je Digital Stories aanbevelen aan andere ondernemers? 

Ja ik zou een samenwerking met Digital Stories zeker aanraden. Wij merken dat de aanvragen op de website gewoon doorlopen. Dat was best spannend, omdat we hiervoor een hele andere website hadden met een bepaald aantal bezoekers. Dit is een volledig nieuwe website, dus het was afwachten hoeveel bezoekers de website zou aantrekken. Uiteindelijk hebben wij weinig gemerkt van de overgang, wat laat zien dat de website technisch ook goed in orde is. Tot slot wil ik Digital Stories complimenteren op de nazorg. Zo konden wij op een later moment bijvoorbeeld nog bij Digital Stories terecht voor het maken van een extra landingspagina op de website. Het is fijn om te weten dat je na een project ook snel bij Digital Stories terecht kunt. 

Ook samenwerken met Digital Stories ? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

 

Meer Stories.

Contactinformatie