Review André van Aleco

Eigenaar / Talentcoach 

André de Klerk

In Roosendaal is Aleco the place to be als je op zoek bent naar topbegeleiding en topzorg bij het sporten. Sporters van alle niveaus kunnen bij Aleco terecht en daarom is een goede zichtbaarheid belangrijk. Digital Stories mocht zowel de website als de foto’s en video’s voor Aleco maken. Wij spraken André van Aleco over zijn ervaringen met Digital Stories.

 

Wat doen jullie precies bij Aleco? 

Bij Aleco zetten wij ons dagelijks in om mensen te ondersteunen bij sport en beweging. Wij vinden het leuk om elke dag in beweging te zijn en doen ons best om de mensen in Roosendaal te stimuleren om meer te bewegen. Aleco helpt mensen van elke leeftijd en elk niveau om sportdoelen met begeleiding te behalen.

 

Heeft de coronaperiode een grote impact
op sport en beweging in Roosendaal? 

Toen de coronaperiode aanbrak werd het even spannend. Maar de coronaperiode bleek juist een verademing voor de meeste mensen in Roosendaal te zijn. Ondanks het feit dat veel sportgelegenheden de deuren moesten sluiten, bleek de coronaperiode voor veel mensen de perfecte tijd om een nieuwe hobby te ontwikkelen. Er was ineens tijd om bijvoorbeeld een nieuwe sport te ontdekken. 

 

“De coronaperiode was juist een verademing
voor de meeste mensen in Roosendaal”

Wij merken dat vooral jongeren opnieuw accelereren in de coronaperiode. Dit komt omdat de lat bij cursussen, opleidingen en andere ontwikkelprojecten lager lag. Dit geld ook voor sport en beweging. Door het verlagen van de lat werd het voor veel mensen makkelijker én leuker om mee te doen aan een sportcursus.

 

Wat heeft Digital Stories voor jullie gedaan? 

Digital Stories heeft een waanzinnige website voor ons gemaakt, inclusief het beeldmateriaal wat je op de website ziet. De video’s en foto’s vertalen onze visie perfect en de website trekt bovenal veel verkeer. Met behulp van de website hebben wij nog meer mensen kunnen helpen met topzorg en topbegeleiding bij sport op verschillende niveaus. Ik raad een samenwerking met Digital Stories van harte aan bij ondernemers die op zoek zijn naar een totaalpakket waarmee de website in één keer helemaal af is. 

 

Samenwerken met Digital Stories

Ben jij ook op zoek naar een partner die niet alleen de website maar ook het beeldmateriaal op de website kan maken? Dan ben je bij Digital Stories aan het juiste adres. Neem nu contact met ons op om een samenwerking te bespreken of bekijk onze projecten om een beeld te krijgen van hoe onze website, video’s en foto’s eruit zien. 

Meer Stories.

Contactinformatie