Social Klus

Website
Video
Foto
Huisstijl
Teksten

Social Klus is jouw
goede buur.

Of het nu gaat om een helpende hand in de tuin, een klus in huis, digitale ondersteuning of een luisterend oor. Door de inzet van vrijwilligers maakt Social Klus een helpende hand laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Voor Social Klus hebben wij onze frisse blik losgelaten op het logo, de website, video’s en fotomateriaal.

Maatwerk website voor
vrijwilligers en hulpzoekenden.

Om de diensten van Social Klus sterk onder de aandacht te brengen, heeft Digital Stories de website in een totaalpakket aangepakt. Het eindresultaat brengt de kracht van vrijwilligershulp op een interessante manier naar voren. Zo kun je bijvoorbeeld in één oogopslag zien welke diensten Social Klus aanbiedt, welke gezichten er achter de organisatie staan en hoe je gebruik kunt maken van de diensten van Social Klus.

 

Diensten en mogelijkheden in beeld.

Met foto’s en video’s is het mogelijk om complexe boodschappen op een begrijpelijke manier over te brengen. Daarom hebben wij de voordelen van vrijwilligerswerk in de welkomstvideo naar voren gebracht. Hierin zie je niet alleen wie baat heeft bij de hulp van Social Klus, maar krijg je ook een goede indruk van de diensten die zij aanbieden. Hiernaast zijn onze video’s informatief voor vrijwilligers die zich graag willen aansluiten bij Social Klus.

Moderne huisstijl voor een jonge organisatie

Bij een jonge organisatie met een sterke visie hoort een moderne huisstijl die een zeer grote doelgroep aanspreekt. Bij Social Klus geloven zij namelijk dat alles een sociale klus is en iedereen wel eens hulp nodig heeft. Het idee dat vrijwilligers alleen worden ingezet voor hulp aan ouderen moest dan ook verworpen worden. Het resultaat is een moderne, duidelijke website met een herkenbare huisstijl voor jong en oud.

Contactinformatie