Roosendaal voor Jou

Huisstijl
Website
Foto

Sociaal platform voor iedereen.

Roosendaal voor Jou is hét sociale platform voor alle inwoners van de gemeente Roosendaal. Via Roosendaal voor Jou komen inwoners van alle leeftijdscategorieën bij elkaar, waardoor sociale contacten sneller gelegd zijn. Digital Stories heeft voor Roosendaal voor Jou de website, animaties, foto’s en een nieuwe huisstijl gemaakt.

Platform voor elke Roosendaler

Op Roosendaal voor Jou kunnen inwoners naar activiteiten in hun dorp, wijk of straat zoeken. Het is ook mogelijk om zelf activiteiten plaatsen. Of je nu inwoner bent, vrijwilliger bij een vereniging of werkzaam bij een maatschappelijke organisatie, de website van Roosendaal voor Jou is zo ontworpen dat het gebruik hiervan laagdrempelig is voor iedereen.

Huisstijl

In het logo en de huisstijl van Roosendaal voor Jou was het vooral belangrijk om verbinding te benadrukken. Met sprekende kleuren en een modern design complimenteren de huisstijl en het logo van Roosendaal voor Jou elkaar op een unieke manier.

Animatie voor de lancering

Als je iets op een begrijpelijke en laagdrempelige manier wilt vertellen of uitleggen, dan is een animatievideo één van de meest effectieve manieren om dit te doen. Een animatie houdt de aandacht van de kijker namelijk vast van begin tot eind, waardoor jouw boodschap volledig wordt overgebracht. Bekijk hier hoe wij dit voor de lancering van Roosendaal voor Jou vorm hebben gegeven.

Contactinformatie