Pinxos

Huisstijl
Website
Video
Foto

Pintxos & tapasbar in Roosendaal

Op een verborgen plekje, midden in het centrum van Roosendaal, staat Pinxos klaar om jullie mee te nemen op een smaakvolle vlucht. Deze vlucht brengt je langs de pintxosbars in Baskenland, tapastentjes in Sevilla en naar de swingende straatjes in Latijns-Amerika. Om de sfeer van Pinxos online te benadrukken, heeft Digital Stories de website, foto’s, video’s en huisstijl in een nieuw jasje gestoken.

Heerlijke website die het gevoel van Spanje uitstraalt

Een website die het gevoel van Spanje uitstraalt en pintxos en tapas op een unieke manier in de spotlights zet. Dit was het doel toen wij aan de slag gingen met de nieuwe website van Pinxos. Je ziet dit onder andere terug in de manier waarop kleuren zijn ingezet, de fonts die gebruikt zijn op de website en natuurlijk het smaakmakende beeldmateriaal.

Video’s om de sfeer en producten over te brengen

Met video’s brengen wij de sfeer van Pinxos naar de online wereld. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij de producten van Pinxos met verschillende filmstijlen in beeld gebracht. Het eindresultaat zijn beelden waar je van gaat watertanden en waarmee je de hapjes van Pinxos bijna voor kunt proeven.

Contactinformatie