Bakkerij van den Bemd

Website
Huisstijl
Video
Foto
Tekst

Meer dan een
broodbakker.

De lekkerste broodjes van Roosendaal vind je bij bakkerij van den Bemd, maar daar stopt het plezier niet. Van heerlijke gebakjes tot unieke geboortekoeken en van taarten tot Brabants worstenbrood, bakkerij van den Bemd is meer dan een broodbakker. Om deze lekkernijen goed tot hun recht te laten komen, heeft Digital Stories de website en branding in een totaalpakket aangepakt.

van den Bemd lekkernijen
uitgelicht

Video’s en foto’s waar je van gaat watertanden, een herkenbare huisstijl en een logische website waarop alle lekkernijen van Bakkerij van den Bemd worden uitgelicht. Om de sfeer van de bakkerij zo goed mogelijk te vertalen naar de website, hebben wij verschillende technieken toegepast. Het eindresultaat is een functionele en moderne website met een knipoog naar de traditionele bakkerij.

Video maakt lekker.

Bekijk je de nieuwe site van Bakkerij van den Bemd, dan kun je het vers gebakken brood bijna ruiken. Dit is voornamelijk te danken aan de video’s die op de website te zien zijn. Door met video te werken, worden bezoekers van de website naar de bakkerij getransporteerd, wat online én offline voor meer betrokkenheid en omzet zorgt. Bekijk in de video hieronder hoe wij dit voor Bakkerij van den Bemd vorm hebben gegeven.

Branding voor de
perfecte uitstraling.

Ieder bedrijf heeft baat bij effectieve branding. Daarom biedt Digital Stories een totaaloplossing, waarbij wij onze creatieve blik loslaten op de huisstijl, de website, beeldmateriaal, teksten en zelfs promotiemateriaal voor offline doeleinden. Voor Bakkerij van den Bemd hebben wij gekozen voor een moderne en klassieke look die in het logo, de website en promotiematerialen terugkomt.

Contactinformatie