Parels

Huisstijl
Website
Video
Foto

Het jongerenplatform van Roosendaal

Haal het beste uit jezelf en verander in een Parel! PARELS is een actief platform voor jongeren in Roosendaal. Het platform is bedoeld als bruisende plek waar jongeren een podium krijgen om elkaar te inspireren en motiveren. Digital Stories heeft de website en huisstijl ontworpen en maakt regelmatig nieuwe video’s en foto’s voor PARELS.

Hippe site die jongeren aanspreekt

PARELS is bedoeld om jongeren aan te trekken en daar hoort een hippe en moderne website bij. Op de website worden interviews met talentvolle jongeren uitgelicht en vind je gastblogs met mensen die zich inzetten voor of werken met jongeren. Hiernaast is de site aangevuld met professionele video’s en foto’s die volledig bij de huisstijl passen.

Wij brengen Parels in beeld!

Met video’s, foto’s en uitgewerkte interviews brengen wij Parels uit Roosendaal in beeld. Dit doen wij door een aantal stappen in een leuk proces met de Parel door te lopen. Zo vindt er een telefonisch interview plaats waarin de Parel alles mag vertellen over zijn of haar talent en prestaties. Hiernaast wordt er een afspraak gemaakt voor het maken van een video en prachtige foto’s. Jongeren die zich bij PARELS aanmelden staan dus voor even helemaal in de spotlight!

Huisstijl die aanspreekt!

De huisstijl van PARELS is niet alleen zichtbaar op de website. Hiernaast brengt Digital Stories de huisstijl naar voren in een passend logo, prachtige brochures met informatie voor nieuwe Parels en hun ouders, posters en meer! We hebben ingezet op een huisstijl die jongeren aanspreekt en dit is het resultaat!

Contactinformatie