Hair by Rootz

Website
Video
Foto
Teksten

Een all-in-one
beautyconcept.

Bij Hair by Rootz kun je niet alleen terecht voor een fris en nieuw kapsel. Bij Hair by Rootz vind je namelijk een all-in-one-beautyconcept. Om dit concept op de juiste manier te vertalen naar de online wereld, heeft Digital Stories de website en mooie video’s en foto’s gemaakt. Het resultaat? Een razendsnelle, op maat gemaakte website waar bezoekers eenvoudig door kunnen navigeren.

Maatwerk website voor
een topsalon.

Hair by Rootz is gevestigd in een karakteristiek pand in Roosendaal en daar hoort een website bij die hetzelfde gevoel creëert. Daarom hebben wij de totaalbeleving die je ook in de salon ervaart, doorgetrokken in het ontwerp van de website. Hiernaast schieten wij voor Hair by Rootz regelmatig nieuwe video’s om de laatste trends op gebied van haar- en huidverzorging naar voren te brengen.

Videomarketing om de salon op de kaart te zetten

Voor Hair by Rootz maken wij regelmatig video’s voor marketingdoeleinden. Van video’s voor de werving van nieuw personeel tot een bedrijfsvideo die het team en de diensten van Hair by Rootz in de spotlights zet! Benieuwd hoe dat er in de praktijk uit ziet?

Contactinformatie