Alwel

Website
Video
Foto
Huisstijl

Woningcorporatie Alwel

Alwel maakt betaalbaar en prettig wonen in Breda, Etten-Leur en Roosendaal mogelijk. Met zo’n 25.000 huizen, parkeerplaatsen en andere panden werken zij actief aan het vergroten van woonruimte in Noord-Brabant. Digital Stories is blij met Alwel als partner en samen hebben wij inmiddels diverse promo video’s gemaakt en live streams verzorgd. Voor de nieuwe wijk Tuinen mochten wij dan ook de website maken.

De Josephwijk in een nieuw jasje

Toen de Josephwijk in een nieuw jasje werd gestoken, werd het tijd om hetzelfde met de informatieve website te doen. Zo hebben wij voor de Josephwijk het volledige proces gedocumenteerd, vanaf de sloop tot de heropbouw van de wijk. Het eindresultaat is een overzichtelijke website met uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject.

Herinneringen vereeuwigd

Digital Stories maakt regelmatig video’s voor Alwel. Dit is een voorbeeld van zo’n video, waarin wij de herinneringen van de oude Josephwijk vereeuwigen. Sommige mensen hebben meer dan 40 jaar in de Josephwijk gewoond en de huizen zelf waren bijna 100 jaar oud. In deze video namen wij samen afscheid van het oude door terug te blikken op de rijke geschiedenis van de Josephwijk, voordat de nieuwe wijk werd gebouwd.

Contactinformatie