Jouw  partner  voor  een  nieuwe  look

Wij zijn Digital Stories: jouw partner voor alles dat te maken heeft met webdesign en video. Wij vertalen jouw verhaal naar een maatwerk website, inclusief oogverblindende content. Wij kunnen uren vertellen over onze projecten en resultaten, maar we laten het je liever zien. Geen woorden, maar beelden!

Nick Kawaler

Het brein achter Digital Stories, dat ben ik. Gaan wij aan de slag met het verbeteren van jouw huisstijl, dan krijg je dus met mij te maken! Ik ben je vaste contactpersoon tijdens het volledige project. Ik ga graag een connectie aan met de klant, zodat ik echt kan zien wat een bedrijf op gebied van branding nodig heeft. Maar eigenlijk draait het helemaal niet om mij, maar om jou. Dus, laten we samen gewoon wat tofs maken!

Geen digital agency poespas

Unieke aanpak voor top resultaten.

Een goed ontworpen website en de zichtbare content maakt of kraakt je verhaal. Bij Digital Stories vind je alle diensten voor een volledige branding onder één dak. Het resultaat? Maatwerk websites, inclusief oogverblindend beeldmateriaal en pakkende teksten. Ervaar de kwaliteit van een grootschalig bedrijf, maar profiteer tegelijkertijd van onze persoonlijke aanpak. Tijdens het volledige traject heb je namelijk één contactpersoon voor razendsnelle en vloeiende communicatie. Wel zo fijn!

Met een stapje extra kom je verder

Kwaliteit is marketing.

En als we zeggen dat we flexibel en betrokken zijn, dan menen we dat. Want wat gebeurt er als het regent en we de shotlist niet helemaal kunnen afvinken? Wat als de content op je website na 2 jaar wel een opfrisbeurt kan gebruiken? En wat als je na goedkeuring van het design tóch nog een verzoekje hebt? Dan gaan we zonder gedoe gewoon voor je aan de slag! Bij Digital Stories zetten we graag een stap extra door niet alleen met je mee, maar ook vooruit te denken.

Waarom gaan wij samenwerken?

  • maatwerk
  • video en foto
  • meedenken
  • flexibel
  • totaalpakket
  • service
  • kwaliteit
  • niet snel tevreden

Laten we gewoon eens kennis maken.

Contactinformatie