Video zit in ons DNA.

Wek emotie op, wakker verlangen aan en grijp de aandacht van jouw ideale klant met bewegend beeld. Video is belangrijker dan ooit, en zijn bovenal hét perfecte middel om verhalen goed over te brengen.

Aan de hand van video neem je jouw websitebezoekers op creatieve wijze mee in de wereld van jouw bedrijf. Met video stel je jouw medewerkers voor op sociale media en geef je jouw bedrijf een gezicht. Met video kan alles, mits je dit middel op de juiste manier inzet. Traditionele bedrijfsfilms hebben definitief plaats gemaakt voor strategische videomarketing en wij helpen je daar graag mee op weg.

Alwel - De Josephwijk

Digital Stories maakt regelmatig video’s voor Alwel. Dit is een voorbeeld van zo’n video, waarin wij de herinneringen van de oude Josephwijk vereeuwigen. Sommige mensen hebben meer dan 40 jaar in de Josephwijk gewoond en de huizen zelf waren bijna 100 jaar oud. In deze video namen wij samen afscheid van het oude door terug te blikken op de rijke geschiedenis van de Josephwijk, voordat de nieuwe wijk werd gebouwd.

Flex Festival

Wij verzorgde de aftermovie van het FLEX Festival en daarbij ook de opening van het Urban Sportspark in Roosendaal. Met deze unieke video blikken we terug op een top event en brengen wij het Urban Sportspark onder de aandacht bij toekomstige bezoekers.

Je bent wat je doet!

Burgemeester Han van Midden daagde beide jongens uit om een dagdeel de stormbaan over te gaan, samen met jeugdagente Dana Wijker. Onder begeleiding van instructeur en oud-commando Ray Klaassen kwamen de thema’s samenwerking en doorzettingsvermogen op de stormbaan samen. Hiernaast was de dag ingericht om moeite te doen voor een ander, elkaar te helpen en je eigen grenzen te verkennen en te verleggen.

Restaurant 1857

Het creëren van een beleving is de belangrijkste factor in Restaurant 1857. Dit vraagt natuurlijk om videobeelden met mooie shots van het eten. Hiernaast hebben wij de website van een persoonlijke touch voorzien door eigenaars Joey en Joke op een unieke manier in beeld te brengen.

Zonder video zet je
een stap terug.

Digital Stories creëert videocontent waarmee je het verschil maakt. Dat doen we met de beste apparatuur en in samenwerking met jou! Hebben wij een nieuwe techniek ontdekt, nieuwe camera’s aangeschaft of barsten we gewoonweg van de contentideeën voor jouw bedrijf? Dan ben jij de eerste die van ons hoort!

Door jarenlange ervaring in elke filmhoek weten wij precies wat jij nodig hebt om jouw boodschap op de beste manier over te brengen.

voordelen zat

  • Video's kunnen interactieve ervaringen bieden, waardoor bezoekers langer op een website blijven.
  • Video houdt de aandacht van kijkers langer vast, zodat jouw boodschap goed wordt overgebracht.
  • Video's kunnen complexe boodschappen op een eenvoudige en vooral leuke manier overbrengen.
  • Versterk de herkenbaarheid en merkidentiteit van je bedrijf en vergroot de doelgroep met video's.

Contactinformatie