Aftermovie voor evenement

Breng je evenement in beeld!

Ben je op zoek naar een professionele aftermovie voor jouw evenement? Digital Stories in Roosendaal heeft de perfecte oplossing voor je! Door onze jarenlange ervaring in de filmwereld, hebben we een gepassioneerd team van filmmakers die jouw evenement op een waardevolle manier kunnen vastleggen. Met onze aftermovie kun je jouw evenement nog lang na de gebeurtenis herbeleven.

Unieke video content

Het maken van een aftermovie begint bij het vastleggen van mooie en belangrijke momenten. Wij doen dit uiteraard met professionele camera’s en audio apparatuur, zodat de beelden kraakhelder zijn. Onze filmmakers zullen vervolgens de beste momenten uitkiezen en deze samenvoegen in een korte, maar krachtige aftermovie van hoge kwaliteit.

Flex Festival

Wij verzorgde de aftermovie van het FLEX Festival en daarbij ook de opening van het Urban Sportspark in Roosendaal. Met deze unieke video blikken we terug op een top event en brengen wij het Urban Sportspark onder de aandacht bij toekomstige bezoekers.

Roselaar 50 jaar

Om het 50 jarige bestaan van de Roselaar te vieren, werden er diverse activiteiten en acties georganiseerd. Wij volgen medewerkers van het winkelcentrum tijdens het uitdelen van gebakjes en taarten en lichten de belangrijkste momenten op deze dag uit in een kwalitatieve after movie.

Hartverwarmend Festival

Door een aftermovie kunnen bezoekers niet alleen nagenieten, maar wek je ook de interesse van toekomstige bezoekers van het festival. Voor het Hartverwarmend Festival heeft Digital Stories in 2022 met verschillende montagetechnieken hoogtepunten van het festival uitgelicht. Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet?

Homi franchisedag

Om de werksfeer en bedrijfsfilosofie goed over te brengen is video de ultieme methode. Je laat hiermee zien hoe de interactie is tussen mensen, zodat je nieuwe werknemers kunt overtuigen om bij je te komen werken. Bekijk in de Homi Franchise video hoe dat er in de praktijk uit ziet.

Veel mogelijkheden

Sfeer overbrengen met video

Digital Stories biedt veel mogelijkheden voor het maken van een aftermovie. We kunnen jouw evenement vastleggen met dronebeelden, die een uniek perspectief geven op je evenement. Ook is het mogelijk om je aftermovie een extra dimensie te geven met voice-overs, interviews en muziek die de video nog spannender maken.

Samen aan de slag

met op maat gemaakte video’s

Of je nu een bedrijfsevenement, bruiloft of ander evenement hebt, Digital Stories in Roosendaal maakt de perfecte aftermovie die jouw evenement op een unieke manier vastlegt. Neem contact op met ons team om jouw aftermovie te maken en herbeleef jouw evenement nog lang na de gebeurtenis.

Jouw evenement in de schijnwerpers?

Bij Digital Stories kun je rekenen op kwalitatieve video’s vanuit een commercieel of creatief perspectief. Benieuwd naar wat ons team voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag contact met ons op en maak kennis met Digital Stories!

Contactinformatie