Ortho Tilburg

Danielle Smits

Ortho Tilburg is een orthodontistenpraktijk die meegaat met de tijd, en een waanzinnige website mag daarbij niet ontbreken. Van het bouwen van een digitale balie tot het vertellen van een verhaal met krachtig videomateriaal en zelfs een virtuele tour door de praktijk. Digital Stories mocht voor OrthoTilburg zowel de video’s als de website maken en wij vroegen Daniëlle Smits naar haar ervaringen met Digital Stories.

 

Wat heeft Digital Stories
voor OrthoTilburg gedaan?

Digital Stories heeft de website en video’s voor op de website voor ons gemaakt. De allereerste keer dat Digital Stories bij ons op de praktijk kwam, was het al snel duidelijk dat wij een perfecte match waren. Toen Digital Stories de plannen en ideeën aan ons presenteerde paste dit perfect bij onze visie. Wij hebben een orthodontistenpraktijk en het was de bedoeling om vooruitstrevend te zijn met de website. Het resultaat van onze samenwerking is een prachtige website die verkeer trekt.

 

Wat zijn jouw ervaringen
met Digital Stories? 

Digital Stories zet een stap extra om ervoor te zorgen dat het eindresultaat helemaal naar tevredenheid is. Mede hierdoor is de website zo succesvol geworden. Het hele project met Digital Stories vond ik erg spannend, omdat ik de vrijheid kreeg om het allemaal te regelen. Door met Digital Stories samen te werken stond ik er niet alleen voor en had ik een goede partner die mee heeft gedacht over de stappen die gezet moesten worden. Hierdoor verliep het hele project, van het maken van de website tot het beeldmateriaal op de website, erg soepel. 

 

Zou je Digital Stories aanraden
aan andere ondernemers? 

Zeker! De website en de video’s zijn niet alleen heel mooi gemaakt, maar het hele proces ging heel natuurlijk. Ik heb voor het maken van de video’s een draaiboek gemaakt en tijdens het filmen zorgde Digital Stories ervoor dat iedereen zich op hun gemak voelde. Hierdoor zijn de video’s zo goed gelukt. Onze teamleden werden door goede begeleiding tijdens het filmen omgetoverd tot professionele acteurs en dat is te zien. Digital Stories is een echte aanrader voor vrienden, kennissen, collega’s en ondernemers. 

 

Samenwerken met
Digital Stories

Ben jij ook op zoek naar een partner die kan helpen bij het ontwerpen van een website die bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelen? Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze pakketten of bekijk de website van Ortho Tilburg om een beeld te krijgen van ons werk. 

Meer Stories.

Contactinformatie